Voedingsadvies

“Krijg ik voldoende voedingsstoffen binnen?” Een vraag die veel mensen zichzelf stellen, maar waar ze het antwoord niet of lastig op kunnen vinden door de overvloed aan informatie die overal te verkrijgen is over voeding.

Ben je iemand die:
Nvegetarisch eet of wil gaan eten?
Neen voedselallergie of intolerantie heeft?
Nzich vaak futloos voelt?
Nregelmatig last heeft van de darmen of maag?
Nregelmatig een ‘suikerdip’ heeft?
Nlast van een onregelmatige stoelgang of obstipatie heeft?

Bij Puur Balans kan je terecht voor een grondige analyse van je voedingspatroon en persoonlijk advies over het verbeteren, aanpassen of uitbreiden hiervan. Krijg je voldoende voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, vezels en vocht binnen? Staan deze in verhouding met elkaar en met jouw lichaam? We bespreken mijn bevindingen, waarna ik een persoonlijk voedingsadvies zal geven, waarin voedingstoffen, vitaminen, mineralen , vezels en vocht in de juiste hoeveelheden en verhoudingen, passend bij jouw lichaam en leefstijl worden opgenomen. Hierbij ga ik uit van volwaardige, gezonde voeding met voldoende variatiemogelijkheden en houd ik uiteraard rekening met jouw persoonlijke wensen en gewoonten.

Jouw persoonlijke voedingsadvies krijg je mee naar huis, inclusief bijpassende recepten. Afhankelijk van de hulpvraag blijft het bij een eenmalig advies of maken we een afspraak voor een vervolgconsult. Dit alles uiteraard in overleg.

Ben je benieuwd of Puur Balans iets voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Contact

06 - 18127851

info@puur-balans.nl

Puur Balans

Berckheydestraat 12
6717 NJ Ede
KVK: 75056186