Over mij

Gedreven door mijn eigen wil om te genieten van het leven, lekker in mijn vel te zitten en gezond en fit oud te worden (voor mezelf en sinds ik moeder ben ook voor mijn kinderen), ben ik lange tijd op zoek geweest naar een gezond eet- en leefpatroon. Een gewicht en daarbij behorende kledingmaat waar ik me prettig bij voel. Een dagelijks leven dat me meer energie oplevert dan het me kost.

Dit moest dan wel te combineren zijn met de dingen waar ik zo van hou. Je leeft immers maar één keer! In eerste plaats mijn gezin, maar daarnaast ook gezellige borrelavondjes, uit eten, een barbecue in de zomerzon en om niet te vergeten…chocolade! Het moest allemaal blijven!

Zwoegen in de sportschool en populaire diëten voelden als een verplichting en lastig vol te houden. Daarbij laat ik me niet graag vertellen wat ik wel en niet mag. Nee, ik zocht het zelf allemaal wel ‘even’ uit! Dat viel tegen, met een overvloed aan tegenstrijdige informatie zag ik af en toe door de bomen het bos niet meer. Tijdens mijn opleiding tot gewichtsconsulente kreeg ik de kennis die ik miste en leek het allemaal wat meer vanzelf te gaan.

Ik ben Tamara Teijgeman, gewichtsconsulente in mijn eigen praktijk Puur Balans. Wetende dat een gezonde leefstijl en het vinden van de balans, jouw balans, al het verschil kan maken, wil ik graag de stabiele factor zijn in de weg hier naartoe. Ik wil je graag een lange zoektocht en daarmee verloren tijd besparen door concrete informatie en persoonlijke coaching te geven.

Genieten van volwaardige voeding, bewust keuzes leren maken en voldoende beweging in je dagelijks leven inpassen. Allemaal op een manier waar jij je fijn bij voelt, met als doel ongedwongen met voeding en beweging om kunnen gaan. Geen dieet, maar een leefwijze waar jij je prettig bij voelt.

Tijdens het coachen neem ik mijn optimistische kijk op het leven, flexibiliteit, rust, een luisterend oor en natuurlijk mijn kennis en ervaring mee. Ik daag je uit bepaalde stappen te zetten en te kijken naar (aangeleerd) gedrag. Belangrijk hierbij vind ik dat het altijd je eigen keuzes zijn. Ik zal je niet vertellen wat je moet doen, want tja, daar hou ik immers zelf ook niet van.

Ben je benieuwd of ik de aangewezen persoon ben om je te helpen alles uit het leven te halen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

06 - 18127851

info@puur-balans.nl

Puur Balans

Berckheydestraat 12
6717 NJ Ede
KVK: 75056186