Leefstijlcoaching

Voel je je futloos of gestrest? heb je slaapproblemen of concentratieproblemen? Voel je je niet lekker in je lijf en ben je de balans in je leven kwijt?
Dat is helemaal niet zo gek! We leven in een hectische wereld. Een maatschappij waarin alles snel lijkt te (moeten) gaan, we veel verschillende rollen spelen en deze dan ook nog allemaal perfect uit willen voeren. En dat is lastig!

In dit hele verhaal vergeten we vaak stil te staan bij onszelf, bij waar we energie van krijgen, bij wat ons echt gelukkig maakt. Bij Puur Balans leer ik je graag om dit (weer) te gaan doen! Soms door letterlijk stil te staan, soms door juist in beweging te komen.

We gaan uitgebreid in op jouw dagelijkse leven. Waar gaat alle energie naartoe? Haal je voldoende energie ergens anders vandaan? Hoe kan je dit in balans brengen? Ik stel (lastige) vragen, laat je goed naar jezelf kijken en luisteren. Ik leer je bewust keuzes te maken, bewust in beweging te komen, bewust ja en nee te zeggen en bewust te ontspannen. Ook het stukje voeding zal aan de orde komen, omdat dit een groot aandeel kan hebben in hoe je je voelt. Ik kom met handige tips en tricks waar je snel mee uit de voeten kan en zo hier en daar tijd overhoudt voor….inderdaad, ontspanning! Jij!

Het zijn kleine veranderingen die een groot verschil kunnen maken. Tijdens de consulten zullen we hier mee aan de slag gaan. Bij voorkeur ook een aantal keren buiten, in het bos of op de hei. Een van de plekken waar je nog echt rust kan ervaren en je meteen het positieve effect van de buitenlucht en het bewegen ervaart!

Ben je benieuwd of Puur Balans iets voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Contact

06 - 18127851

info@puur-balans.nl

Puur Balans

Berckheydestraat 12
6717 NJ Ede
KVK: 75056186