Werkwijze

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je graag weten of Puur Balans iets voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Tijdens dit gesprek maken we uiteraard kennis met elkaar en gaan we kort in op jouw hulpvraag. Vervolgens vertel ik wat ik voor je zou kunnen betekenen en hoe de coaching er uit zou kunnen zien. Voelt het goed? Dan zie ik je graag weer bij Puur Balans om gezamenlijk een persoonlijk plan op te stellen.

Intake

Wanneer het met het gevoel goed zit en je daadwerkelijk met Puur Balans gezamenlijk aan je doel(en) wilt werken, stuur ik je een uitgebreid intakeformulier en/of een eet-dagboek toe. Aan de hand van de gegevens die je hierop in vult, krijg ik inzicht in je eet- en leefpatroon op dit moment.

Tijdens het intakegesprek stel ik aanvullende vragen en gaan we overal wat dieper op in. Op deze manier krijg ik een zo volledig mogelijk beeld van wie je bent, wat je zelf al weet en onderneemt en waar de behoefte ligt als het gaat om kennis, inzicht en coaching. We gaan uitgebreid in op de hulpvraag, doelen, motivatie, de behoefte aan coaching en op welke manier we daar vorm aan gaan geven.

Aan het eind van het intakegesprek heb ik voldoende inzicht om een persoonlijk plan op te stellen en is het voor jou duidelijk hoe de coaching er uit gaat zien en wat er nodig is om richting je doel(en) te werken.

Ik geef je enkele tips en/of opdrachten waar je direct mee aan de slag kan!

Vervolgconsulten

De inhoud van de consulten worden volledig afgestemd op jouw hulpvraag, voorkeur en behoefte aan informatie en/of coaching. Te allen tijde blijven we dicht bij wie je bent, maar word je wel uitgedaagd om (kleine) stappen in de richting van je doel te zetten.
Het is mogelijk om deze consulten in de praktijk, bij jou thuis of bijvoorbeeld tijdens een wandeling te houden.
De frequentie en duur van de consulten bepalen we in overleg.

Met en wegen

Tijdens het intakegesprek en de consulten kunnen de volgende waardes worden gemeten:

NGewicht
NVetpercentage
NSpiermassa
NVochtpercentage
NBMI

Deze metingen geven (tussentijds) een betrouwbaar beeld van de veranderingen in jouw lichaamssamenstelling. Daarmee is de voortgang goed bij te houden en kan er bepaald worden of we op dezelfde weg verder gaan of kleine aanpassingen in het persoonlijke plan aanbrengen.
Ook na het behalen van je doel(en) blijft het altijd mogelijk om te komen meten en wegen bij Puur Balans.

Contact

06 - 18127851

info@puur-balans.nl

Puur Balans

Berckheydestraat 12
6717 NJ Ede
KVK: 75056186